Info

Frisbeekoutsi Eemeli

Olen frisbeekoutsi Eemeli Kouki. Toimin pääasiassa Varsinais-Suomen alueella ja minun kauttani voit tilata kaikkea frisbeegolfiin liittyen.

Järjestän muun muassa tapahtumia ja ohajusta sekä frisbeegolfin valmennusta erikokoisille ryhmille sekä junioreille oli sitten kyseessä kaveri-, harraste- tai työporukka. Myös yksilöopetus tai -valmennus onnistuu hyvin! Tutustu palveluihini tarkemmin.

 

Liikunta, terveys, ihmisten kanssa toimiminen ja tietysti frisbeegolf ovat erittäin lähellä sydäntäni. Liikuntaa ja urheilua olen harrastanut eri muodoissa pienestä pitäen. Viimeiset 12 vuotta olen pelannut ammatikseni lentopalloa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pelaamisen ohella opiskelen kasvatustieteen maisteriksi Turun Yliopistossa.

 

Valmennuksessa vahvuuksiani ovat erilaisten ihmisten kanssa toimeentuleminen, asiakaslähtöisyys sekä positiivisuus ja iloinen meininki. Kasvatusalan- ja terveystiedon opinnot täydentävät tätä pakettia antaen valmiuksia sosiaalisessa kanssakäymisessä sekä ihmisen kehon tuntijana. 

 

  • Kasvatustieteiden yo
  • 12 vuoden kokemus ammattiurheilijana
  • Terveystiedon aineopinnot
  • Frisbeekoutsi Eemeli Kouki
Frisbeekoutsi Eemeli Kouki
Smartum logo
Edenred logo
Eazybrea logo

Haluatko kehittyä frisbeegolfissa? Työpaikan tai harrasteporukan tapahtuma mielessä?

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tarkemmin! Soita 040 538 1713 tai jätä yhteydenottopyyntö.

 © Feeko Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

 

Evästeet