Asiakaspalautteita

Palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme

Täältä löydät muutamia kommentteja meidän asiakkailtamme.

"Näin täysin ummikkona ensikosketus lajiin frisbeekoutsin ohjeistuksella oli kyllä mahtava kokemus. Sopivassa suhteessa hiottiin tekniikkaa ja sitten pelattiin. Ohjeistusta tuli koko ajan toki kierroksellakin, mutta ei liian pikkutarkkaa mikä sopi itselle oikein hyvin. Fiilis oli hyvä, ilmapiiri kannustava ja tieto lajista kattava. Vahva suositus kaikille aloittelijasta jo vähän kokeneempaakin."

-Hilu

 

"Paljon ratoja huvikseen kierrelleenä, aina ihmettelin, miksi kiekko lentää tänään tuonne päin ja toisena päivänä toiseen suuntaan, vaikka teen aina samalla tavalla. Eemelin ohjauksessa nopeasti ymmärsin, mitä tein väärin ja miten minun pitäisi muuttaa tekniikkaani onnistuakseni. Ryhmäohjauksessa oli hauska ja rento ote, vaikka tosissaan lopussa radan kruunusta miteltiinkin. Todella suuri suositus niin sunnuntaiharrastelijalle, kuin tosissaan heittävälle."

-Eveliina

 

"Kannustava ja osaava opettaja! Osasi selittää lyhyesti ja ytimekkäästi asiat, korjata virheet eikä ollu moksiskaan vaikka muutaman kerran saattoi oma malttamattomuus viedä voiton heittoja harjoitellessa. Hyvä pössis alusta loppuun asti! :)"

-Nora

 

"Preseason is a time to condition and sharpen your overall skills. In addition to practice and hitting the gym the Trojans also tried their hand at a  bit of a different sport. With the patience and skilled guidance of (guy's name) we had a wondeful time learning the various techniques and strategies of Frisbee golf. Not only was Eemeli a great teacher, he was able to laugh with us and put up with our craziness. Thank you for a wonderful experience! Who knows, maybe in the future a few us will hang up our cleats and set our focus on competitive Frisbee golf!"

-Lea

 

"Valitsimme pojallemme synttärilahjaksi kahden kerran opastuksen. Fribakoutsi saapui kätevästi paikalliselle radalle. Poika oli kovin tyytyväinen opetustuokioihin ja jakeli oppimiaan neuvoja muille perheenjäsenille. Asiointi fribakoutsin kanssa oli luontevaa ja maksu onnistui sujuvasti Mobilepaylla!"

-Virpi

 

"Jos oma motivaatio lajia kohtaan on kunnossa niin mahdollisuudet ovat rajattomat. Loistava kyky purkaa aloittelevan ja kokeneemmankin heittäjän heitto atomeiksi ja sitä kautta saada suurta apua omaan heittoon. Välinepuoli loistava ja ohjaus sitäkin parempi. Suuri suositus!"

-Juuso

Smartum logo
Edenred logo
Eazybrea logo

Haluatko kehittyä frisbeegolfissa? Työpaikan tai harrasteporukan tapahtuma mielessä?

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tarkemmin! Soita 040 538 1713 tai jätä yhteydenottopyyntö.

 © Feeko Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

 

Evästeet